Vission

Værdier

Vi løfter i flok og hjælper hinanden uanset, så vi når målet!

Værdier

Teamwork
Vi er mange mennesker der sammen skal have puslespillet til at gå op. I alle led af vores virksomhed er teamwork enormt vigtigt for at opgaven bliver en succes. Der er meget praktisk, der skal gå op i en højere enhed, og vi kan ikke forudsige alt på forhånd, derfor er det vigtigt, at man ikke kun tænker på sin egen opgave, men også formår at tænke i et større perspektiv. Vi løfter i flok og hjælper hinanden uanset, så vi når målet, hvilket netop er det, teamwork handler om og står for.

Energi
For os betyder værdien energi, at man indlever sig i det man laver, og man er til stede i nuet. Det betyder, at vores medarbejdere agerer proaktivt og interesserer sig for opgaven. Samtidig er energi også, at man er villig til at give lidt ekstra af sig selv, hvis der er brug for det, og at man med sin energi skaber en god stemning med sine kolleger. Energi gør arbejdsdagen sjovere for hele teamet og det smitter af på vores samarbejdspartnere.

Ansvarlighed
Når vi er ude onsite, står og falder alt, at vi levere kvalitet og service der er en tand skarpere end andre. Det er vores kollegaer, der er virksomhedens spydspidser og sammen gør vi idé til succes – og det kræver, at man føler et ansvar for opgaven, lige fra at afviklingen af opgaven, fra start til slut, bliver fulgt til dørs uanset opgavetype.

KL Automatik ApS | Stiftsvej 16, 7120 Vejle Ø | info@kl-automatik.dk | +45 91 89 91 89